Bel me terug

naam:

telefoonnummer:

organisatie:

vraag:


Telefonie
Factuurkorting telefonie

Internet
Bedrijfsnetwerken
Aansluitmethoden
Projectmanagement
Doorlooptijden

Telecollectief staat voor:
  • Betrouwbare diensten
  • Hoge kwaliteitsnorm
  • Toekomst vast
  • Zeer scherpe tarieven
  • Gegarandeerde besparing
  • Persoonlijke service


Uw bedrijfsvoering is in grote mate afhankelijk van goed werkende en betrouwbare ICT middelen en ICT processen.
Door gebruik te maken van een gecertificeerd IP VPN platform, kunt u op efficiënte, veilige en betaalbare wijze al uw bedrijfsvestigingen en thuiswerklocaties met elkaar koppelen.

IP VPN (OSI-laag-3) bestaat uit 4 varianten welke samen in één netwerk gebruikt kunnen worden. Op deze manier kan voor elke bedrijfsvestigingen de beste oplossing worden ingezet. Er is ook een OSI-laag-2 oplossing o.b.v. Ethernet voor bedrijven die zelf het netwerk (voor hun opdrachtgevers) willen inrichten en beheren. Met deze VPN dienst is er altijd een passende oplossing voor uiteenlopende situaties. De kwaliteit van uw netwerk wordt verbetert, terwijl de kosten omlaag gaan. Typisch Telecollectief!

Additionele diensten
Naast de verschillende VPN netwerken is het ook mogelijk om diensten aan het netwerk toe te voegen.
Beveiligde internet toegang en IP telefonie (VoIP) waren al mogelijk, net als een thuiswerkoplossing via internet of veilige mobiele toegang tot het bedrijfsnetwerk via UMTS. Naast deze diensten zijn ook het transport van IP alarm signalen en elektronisch betaalverkeer (IP PIN) mogelijk, waardoor de noodzaak voor een tweede, specialistische en kostbare infrastructuur komt te vervallen. Alle onderdelen passen als bouwblokken in elkaar om samen een zeer stabiele, veilige en betaalbare infrastructuur te vormen die essentieel is voor een goede bedrijfsvoering!

Het team van Telecollectief heeft de expertise in huis om de functionele en technische vertaling te maken naar de juiste netwerkomgeving. Het eindresultaat bestaat uit een passend bedrijfsnetwerk waarbij continuïteit en betrouwbaarheid voorop staan.

Garanties via Telecollectief
Transparantie voorop. Door onze corporate inkoopstrategie kan Telecollectief deze VPN dienst op maat aanbieden tegen sterk gereduceerde tarieven. Er zijn geen verborgen kosten; de maatwerkofferte is altijd scherp en inclusief projectmanagement.

Graag komen wij vrijblijvend met u in contact om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.