Bel me terug

naam:

telefoonnummer:

organisatie:

vraag:


Telefonie
Factuurkorting telefonie

Internet
Bedrijfsnetwerken
Aansluitmethoden
Projectmanagement
Doorlooptijden

Telecollectief staat voor:
  • Betrouwbare diensten
  • Hoge kwaliteitsnorm
  • Toekomst vast
  • Zeer scherpe tarieven
  • Gegarandeerde besparing
  • Persoonlijke service


Telecollectief is specialist op het gebied van vaste en mobiele telefonie, data- en internetdiensten. Wij werken nauw samen met een selecte groep Business Partners met elk hun eigen expertise.

Bij Telecollectief geloven we in een professionele en succesvolle samenwerking met een gemeenschappelijk doel of taak, waarbij expertise, voordelen en inbreng worden gedeeld. Telecollectief is nadrukkelijk gericht op een succesvolle samenwerking, waarbij u verantwoordelijk blijft voor uw aangesloten leden of opdrachtgever(s).

Telecollectief kenmerkt 3 soorten Business Partners:

1.Zelfstandige consultancy- en procurement bureaus.
U bent door uw opdrachtgever aangesteld voor het realiseren van een kwaliteitsverbetering en/of besparingsdoelstelling op het gebied van Telecom en datanetwerken. Telecollectief kan u hierbij in het gehele inkooptraject veel werk uit handen nemen. Wij presenteren u altijd een maatwerk advies en een interessant voorstel, waarmee de doelstelling van uw opdrachtgever aantoonbaar en op efficiŽnte wijze kan worden gerealiseerd. Uiteindelijk gaat uw opdrachtgever via Telecollectief, een directe contract- en factuurrelatie aan met de full service provider.

2.Inkoopverenigingen en beroepsorganisaties
Voor bijvoorbeeld uw branchevereniging, bedrijventerrein of Retail keten, stellen wij graag met u een centrale raamovereenkomst op voor inkoop van Telecom en datadiensten met de hoogste kwaliteit en beste services levels tegen zeer scherpe tarieven. Zodoende kunnen al uw aangesloten leden, groot of klein, profiteren van zeer gunstige inkoopvoorwaarden en scherpe tarieven. Uiteindelijk gaan uw leden via Telecollectief, een directe contract- en factuurrelatie aan met de full service provider.

3.U fungeert als Lead generator voor Telecollectief en zorgt voor gekwalificeerde leads. Telecollectief†zal er alles aan doen om uw lead om te zetten in een opdracht. Na oplevering van de diensten ontvangt u een eenmalig en vooraf vastgestelde lead-fee.

Telecollectief zorgt voor professionele ondersteuning, een maatwerk advies en maatwerkvoorstel; van inventarisatiefase tot en met de uiteindelijke gunning en implementatie van Diensten. Voor onze standaard dienstverlening brengen wij geen kosten in rekening en zijn overige financiŽle risicoís uitgesloten. Uiteindelijk gaat uw opdrachtgever via Telecollectief een directe contract- en factuurrelatie aan met de full service provider.

Wordt Business Partner van Telecollectief.
Wij willen u graag persoonlijk informeren over de gunstige mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op.