Bel me terug

naam:

telefoonnummer:

organisatie:

vraag:


Telefonie
Factuurkorting telefonie

Internet
Bedrijfsnetwerken
Aansluitmethoden
Projectmanagement
Doorlooptijden

Telecollectief staat voor:
  • Betrouwbare diensten
  • Hoge kwaliteitsnorm
  • Toekomst vast
  • Zeer scherpe tarieven
  • Gegarandeerde besparing
  • Persoonlijke service


Algemeen:
Telecollectief respecteert uw privacy en gaat uiterst zorgvuldig om met van u ontvangen persoonlijke gegevens. De door u achtergelaten persoonlijke gegevens worden in overeenstemming met geldende wettelijke bepalingen (de Wet Bescherming Persoonsgegevens) verwerkt en opgenomen in een geautomatiseerd bestand.

Gegevens:
Bij en/of na bezoek van deze site verwerkt en verzamelt Telecollectief twee soorten gegevens:

Statistische geanonimiseerde gegevens over het bezoek van de Telecollectief website (hieronder vallen o.a. gegevens over het aantal bezoekers van deze website, gegevens over welke pagina's bezocht worden en van welke websites bezoekers afkomstig zijn).
Persoonlijke gegevens (waaronder contactgegevens zoals: naam, adres, woonplaats en e-mail adres) die u zelf op deze website aan Telecollectief verstrekt heeft. Indien u aangeeft op de hoogte gebracht te willen worden van de producten / diensten van Telecollectief, kan Telecollectief de door u opgegeven persoonlijke gegevens combineren met verzamelde statistische gegevens om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Doeleinden:
Telecollectief verwerkt en verzamelt persoonlijke gegevens uitsluitend met het doel om u, op uw eigen verzoek, adequaat te kunnen informeren over de producten / diensten van Telecollectief. Statistische geanonimiseerde gegevens worden verwerkt om inzicht te krijgen in de bereikbaarheid van de Telecollectief website en worden aangewend om de Telecollectief website te optimaliseren. Telecollectief verwerkt uw persoonlijke gegevens uitsluitend voor interne doeleinden en verstrekt geen van de van u ontvangen persoonlijke gegevens aan derden.

Beveiliging:
Telecollectief heeft voldoende interne technische en organisatorische voorzieningen getroffen voor de beveiliging van uw persoonlijke gegevens. Alleen medewerkers van Telecollectief die uw persoonlijke gegevens nodig hebben voor de uitvoering van hun werkzaamheden, hebben toegang tot uw persoonlijke gegevens. Op de website van Telecollectief zijn links te vinden naar websites die niet van Telecollectief zijn. Telecollectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud en het privacybeleid van deze andere websites.

Disclaimer
Hoewel bij het tot stand komen van deze website de grootst mogelijke zorgvuldigheid is betracht, is het mogelijk dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet juist meer is. Telecollectief is op geen enkele manier, direct of indirect, aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze website.

Aangezien Telecollectief veel waarde hecht aan een duidelijk en transparant privacybeleid, zijn alle verbeteringen en aanvullingen op ons beleid zeer welkom. U kunt hiertoe een e-mail richten aan info@telecollectief.nl