Bel me terug

naam:

telefoonnummer:

organisatie:

vraag:


Telefonie
Factuurkorting telefonie

Internet
Bedrijfsnetwerken
Aansluitmethoden
Projectmanagement
Doorlooptijden

Telecollectief staat voor:
  • Betrouwbare diensten
  • Hoge kwaliteitsnorm
  • Toekomst vast
  • Zeer scherpe tarieven
  • Gegarandeerde besparing
  • Persoonlijke service


Zakelijk Internet via Telecollectief is dè internetdienst die voorziet in het bieden van een permanente breedbandige aansluiting tot het internet zonder overboekingen. Zakelijk Internet kan worden gebaseerd op ADSL2+, SHDSL.bis, glasvezel of radio inclusief 100% bandbreedtegarantie.

Zakelijk Internet maakt het mogelijk om verschillende standaard of specifieke bedrijfstoepassingen door uw gehele organisatie op een efficiënte en veilige wijze te gebruiken. Daarnaast is het mogelijk om optionele dienstverlening toe te voegen. Dit kan bijvoorbeeld een beveiligingsoplossing zijn, het mogelijk maken van elektronisch betalen (PIN) over de internetverbinding en/of het verzorgen van het transport van alarmmeldingen over het netwerk.

Zakelijk Internet Asymmetrisch is speciaal bedoeld voor het midden- en kleinbedrijf in Nederland, die hoge kwaliteitseisen en –wensen stellen aan breedbandige internetdienst. Zakelijk Internet Asymmetrisch op basis van ADSL2+ maakt het mogelijk een internetverbinding op te zetten van 4 Mbps of 12 Mbps inclusief bandbreedtegarantie. Zakelijk Internet Asymmetrisch via Telecollectief kenmerkt zich door een zeer scherpe prijs zonder concessies te hoeven doen aan kwaliteit en veiligheid van de breedbandverbinding.

Zakelijk Internet Symmetrisch tot 20Mbps 1:1
Zakelijk Internet Symmetrisch is de internetdienst speciaal ontwikkeld voor organisaties met zeer hoge kwaliteitseisen en –wensen. Zakelijk Internet Symmetrisch op basis van SDSL(bis) is gebaseerd op een koperverbindingen uit de lokale koperinfrastructuur.
De verbinding vormt een directe en permanente 1:1 koppeling met het glasvezelnetwerk van de provider. De aansluitvorm SDSL(bis) kent één variant en wordt Extended Ethernet genoemd. De bandbreedtevarianten 4 Mbps, 10 Mbps en 20 Mbps zijn symmetrisch, wat betekent dat de down- en upload snelheid van de verbinding aan elkaar gelijk zijn.

Zakelijk Internet Symmetrisch - Radiostraalverbinding tot 800 Mbps 1:1
Zakelijk Internet Symmetrisch op basis van radio vormt een directe draadloze straalverbinding tussen uw vestiging en het internet glasvezelnetwerk. Een radio aansluiting voorziet in de mogelijkheid om over zeer hoge capaciteiten te beschikken. Met Local Access op basis van een radiostraalverbinding kunnen netwerkaansluitingen worden gerealiseerd vanaf 4 Mbps tot en met 800 Mbps.
Een van de voordelen van radio is de mogelijkheid om via dezelfde netwerkaansluiting van andere diensten (zoals bijvoorbeeld ISDN30) gebruik te kunnen maken. Hiermee bespaart u op infra-kosten doordat er maar 1 netwerk aansluiting nodig is.

De bandbreedte varianten bij Zakelijk Internet Symmetrisch over radio zijn: 4 Mbps, 10 Mbps, 20 Mbps, 50 Mbps en
100 Mbps. Hogere bandbreedtes tot 800 Mbps zijn op aanvraag leverbaar.

Zakelijk Internet Symmetrisch - Glasvezelaansluiting tot 1 Gigbps 1:1
Een netwerkaansluiting op basis van glasvezel vormt een directe verbinding tussen uw vestiging en het internet glasvezelnetwerk.
Een glasvezelaansluiting voorziet in de mogelijkheid om een verbinding met zeer hoge transportcapaciteiten te gebruiken vanaf 4 Mbps tot en met 1 Gigbps met 100% bandbreedtegarantie! Een voordeel van glasvezel is de mogelijkheid om via dezelfde netwerkaansluiting van andere diensten gebruik te kunnen maken, zoals bijvoorbeeld de telefoniedienst ISDN30. Dit betekent dat u tevens een zeer interessante besparing kunt realiseren op de vaste infra-kosten, omdat hiermee wordt voorkomen dat er meerdere netwerkaansluitingen van meerdere leveranciers nodig zijn.

De bandbreedte varianten van de dienst Zakelijk Internet Symmetrisch over glasvezel zijn 4 Mbps, 10 Mbps, 20 Mbps, 50 Mbps en 100 Mbps. Hogere bandbreedtes tot 1 Gigbps 1:1 zijn op aanvraag leverbaar.

Graag komen wij vrijblijvend met u in contact om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.